Pernille Rosendahl er det musikalske hovednavn på Krydsfelt 2019

Krydsfelt Festival kan i dag offentliggøre Pernille Rosendahl som det musikalske hovednavn i den smukke lade på Østrupgård.

Krydsfelt er en ny festival, som giver sine gæster en helhedsoplevelse af musik, talks, kunst og mad i naturskønne omgivelser nord for Roskilde den 4. maj 2019.

Når Krydsfelt den 4. maj åbner porten til den smukke ladebygning ved Gundsømagle Sø, er det med et ambitiøst program af musikere, forskere, forfattere og kunstnere, der står klar til at give festivalens gæster en kulturel oplevelse i intime rammer.  

Pernille Rosendahl er det musikalske hovednavn på den første udgave af Krydsfelt, og vi er stolte over at hun har valgt at lægge sin sommertour forbi Østrupgård, for at give publikum en helt unik koncertoplevelse.

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”. I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme. Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

Pernille Rosendahl er aktuel i musikprogrammet ”Toppen af Poppen” og har allerede høstet de danske TV-seeres anerkendelse og kærlighed for hendes optrædener og fortolkninger af de øvrige deltageres sange.

Både i det aktuelle ”Toppen af Poppen” og i gennem hele Pernille Rosendahls succesfulde karriere står klart, at hendes kunstneriske metier er at ramme publikum lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst og efterlader allerstørst indtryk.

Med et sådant nærvær tager sangerinden publikum med på en rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers ført an af den signifikante stemme, som kun tilhører Pernille Rosendahl.

Vi glæder os til byde Pernille Rosendahl velkommen på Krydsfelt den 4. maj.