Krydsfelt hos jer

Krydsfelt hos jer

Vil I have besøg af Krydsfelt hos jer?

Har I brug for at få en ny vinkel på, hvordan I fremhæver organisationens værdi og sammenhængskraft som rækker ud over deadlines, bundlinje og effektivisering, men som i stedet berører de elementer som rent faktisk skaber motivation, kreativitet og vilje til at stå sammen?

Krydsfelt laver nøje tilrettede arrangementer, Krydsfelt Saloner, som inspirerer jer på en helt ny måde og sætter fokus på og åbner øjnene for de fælleskaber, der opstår i det uventede møde mellem mennesker.

Mathilde Walter Clark og Minik Rosing i samtale med moderator Lise Kristoffersen. Foto: Bjarne Madsen

Hvad er en Krydsfelt Salon?

En Krydsfelt Salon er en samtale mellem to inspirerende personligheder, der mødes omkring et emne, som vi tilrettelægger alt efter, hvad der optager jer i virksomheden. Samtalen er styret af en moderator, der sætter rammen og sørger for overblikket. Vi har et bredt netværk af kultur- og erhvervspersonligheder som vi arbejder sammen med for at skabe inspirerende Saloner, der bringer nærvær og fordybelse ind i virksomheden.

Salonerne er samtaler, som også inviterer tilhørerne ind, men som mest af alt giver jer inspiration til at tænke på nye måder og se værdien i mødet mellem mennesker, der kommer fra forskellige brancher, fag og baggrunde.

Krydsfelt Salon gør det tydeligt, at selv om vi kommer forskellige steder fra, er det muligt at finde steder, hvor vi mødes og blive opmærksom på det krydsfelt, hvor inspirationen og kreativiteten opstår. Det handler om at lytte og finde det fælles sprog, der sætter fællesskabet i centrum i et rum, der er meningsfyldt for den enkelte medarbejder.

En Krydsfelt Salon kan skræddersyes præcis så den passer til jer.

Det får I

  • Inspirerende møde i øjenhøjde med interessante kultur-, forsker- og erhvervsprofiler
  • Inspiration til samarbejde i organisationen
  • Fokus på fælleskabet og kulturen
  • Inspiration til at mødes i samtalen
  • Samt alt det uventede, der opstår i en samtale mellem mennesker

Kontakt

Kontakt os for yderligere information på:

E: info@krydsfeltfestival.dk
M: +45 2481 1112

Folkene bag

Bag Krydsfelt Salonerne står Marie-Louise Høstbo og Lise Kristoffersen, der sammen har grundlagt Krydsfelt Festival, der som kulturfestival hylder inspirationen, mødet og fællesskaber. Vi har tilsammen mange års erfaring med planlægning af events og moderator-opgaver.

Lise Kristoffersen og Marie-Louise Høstbo står bag Krydsfelt